header banner
Default

TKO coin nedir? TKO coin nasıl kullanılır? Para Haberleri


Borsanın bugünkü açıklamasına göre yatırımcılar, Türkiye saatiyle 16:00’dan sonra Innovation Zone aracılığıyla alım-satım işlemi yapabilecekler. Kripto para piyasalarını sıkı bir şekilde takip edenler için TKO coin hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.

TKO COİN NEDİR?

Tokocrypto, Endenozya merkezli bir kripto para borsasıdır. TKO yani Toko Coin ise bu bırsanın kendi token’i yani dijital para birimidir. Ancak TKO coin’i benzerlerinden ayıran, diğer kripto para borsası token’lerine göre farklı bir token modeline sahip olması.

Endonezya’nın en büyük hacimli borsası olan Tokocrypto, kendi coin’i olan Toko Coin (TKO coin) ile birlikte BIDR isimli bir stable coin de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Tokocrypto borsası, aynı zamanda NFT Arcade isimli bir NFT pazar yerine de sahip. NFT alım satımı için kullanılan bu platform da türünün ilk örneği olma özelliğini taşıyor.

TKO COİN NASIL KULLANILIR?

İlk gün yapılacak olan Launchpad arzında, Binance borsasında 1 Nisan-7 Nisan arasında spot ya da stake olarak BNB bakiyesi bulunanlar öncelikli alım hakkına sahip olacak. Bunun için Binance tarafından, yatırımcıların 7 günlük ortalama BNB bakiyelerine bakılacak. Bir Binance kullanıcısı, en fazla 20 bin Dolar tutarında TKO coin alabilecek.

Haberi Hazırlayan: Esra Şaşmaz

Sources


Article information

Author: Randy Powell

Last Updated: 1699725962

Views: 1066

Rating: 4.2 / 5 (33 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Randy Powell

Birthday: 2009-08-01

Address: 2138 Jessica Ford, East Sherry, RI 97172

Phone: +4664769261405804

Job: Carpenter

Hobby: Graphic Design, Astronomy, Robotics, Lock Picking, Stargazing, Calligraphy, Coffee Roasting

Introduction: My name is Randy Powell, I am a important, striking, venturesome, unyielding, vivid, resolute, courageous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.