header banner
Default

De verwachte prijs van een Shiba Inu of Shiba Memu is momenteel $2,2 miljoen


Belangrijkste punten

  • De bredere cryptomarkt heeft zich de afgelopen 24 uur hersteld, maar Shiba Inu blijft ondermaats presteren.

  • Shiba Memu’s presale in fase twee heeft nu de grens van $2,2 miljoen overschreden.

De cryptomarkt zag vorige week een prijscash waarbij Bitcoin daalde naar het niveau van minder dan $25.000. Sindsdien presteert de markt ondermaats.

Gisteren herstelde de markt zich echter enigszins, waarbij Bitcoin momenteel slechts rond de $26.500 per munt handelt. Ondanks de bearish trend op de markt blijft de presale van Shiba Memu uitstekend verlopen.

Shiba Inu blijft rond de

Shiba Inu blijft rond de $0,000008

,000008

SHIB, het native token van het Shiba Inu-ecosysteem, was deze week een van de slechtste presteerders tot nu toe. Terwijl de cryptomarkt zich woensdag herstelde, zette SHIB zijn neerwaartse trend voort.

SHIB heeft de afgelopen 24 uur minder dan 1% van zijn waarde verloren en wordt momenteel verhandeld tegen $0,00000827 per munt. De bearish trend kwam na de mislukte lancering van Shibarium door Shiba Inu vorige week.

Het team zei dat ze het Shibarium-netwerk binnenkort voor het publiek zouden heropenen. Als dat gebeurt en er geen problemen zijn, zou SHIB hoger kunnen stijgen en op korte termijn het niveau van $0,000009 kunnen bereiken.

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een cryptocurrency-project dat zich momenteel in de presale fase bevindt. Het project wil de krachten van AI en blockchain-technologie combineren om een positieve impact te hebben op de marketingindustrie.

Met Shiba Memu zou het voor mensen en organisaties gemakkelijker worden om content te creëren en marketingcampagnes uit te rollen.

Volgens de whitepaper zou Shiba Memu ontworpen zijn om de taken van verschillende marketingbureaus uit te voeren. Shiba Memu zal altijd actief zijn en beschikbaar zijn om inhoud te consumeren en betere content marketingstrategieën en campagnes voor bedrijven te genereren.

Shiba Memu wordt gelanceerd als een meme-token dankzij de recente stijging van de status van meme-projecten. Binnen twee jaar groeide de marktkapitalisatie van meme-coins van praktisch $0 in 2020 naar $20 miljard in 2022.

Wat Shiba Memu anders maakt dan andere memeprojecten, is dat het een praktisch nut heeft. Shiba Memu kan worden beschouwd als een zelfvoorzienend marketinginstrument, aangedreven door AI-technologie.

Shiba Memu’s presale in fase twee bedraagt $ 2,2 miljoen

De recente turbulentie op de markt had geen invloed op Shiba Memu, aangezien de presale in de tweede fase nieuwe hoogtepunten blijft bereiken. De voorverkoop loopt nu bijna twee maanden en het team heeft in de tweede fase ruim $2,2 miljoen opgehaald.

Met meer dan 70 miljoen verkochte tokens zou de tweede presale fase de komende dagen kunnen worden afgerond. Het team is van plan het geld dat uit de presale wordt gegenereerd, te gebruiken om een aantal van zijn producten en diensten te ontwikkelen.

Het grootste deel van het geld zou worden aangewend voor de ontwikkeling van de Shiba Memu AI-technologie. Shiba Memu zal AI-technologie gebruiken om opwindende marketingdiensten aan zijn gebruikers te bieden.

Shiba Memu-gebruikers kunnen ook communiceren met de AI, feedback geven, suggesties doen en vragen stellen. Daarom is het een opwindend, door AI aangedreven marketingplatform.

Klik hier voor meer informatie over het presale evenement van Shiba Memu.

Shiba Memu-prijsvoorspelling

Shiba Memu bevindt zich nog in de presale fase en we kunnen de prijsbeweging op korte termijn niet nauwkeurig voorspellen. Op dit moment is 1 SHMU = 0,022375 USDT.

Volgens het team stijgt de prijs van SHMU elke dag om 18.00 uur GMT. Over een paar uur zal het token 0,022600 USDT waard zijn. Het token begon te handelen op $0,011125 toen de presale begon en zal worden verhandeld op $0,0244 wanneer de presale eindigt. Beleggers kunnen SHMU-tokens kopen met Ethereum, USDT, BNB en BUSD

Moet je nu Shiba Memu kopen?

Investeren in een project tijdens de presale is meestal de beste beslissing, omdat je hierdoor eerder in projecten kunt stappen dan andere investeerders. De ROI die in die periode wordt gegenereerd, overtreft meestal wat andere investeerders verdienen.

Shiba Memu is een spannend project dat AI-technologie en blockchain zal gebruiken. Als het project de nodige adoptie krijgt, zou de prijs van SHMU de komende maanden en jaren hoger kunnen stijgen.

De prestaties van de bredere cryptomarkt zouden ook de prijs van SHMU kunnen bepalen. Een bullish run op de middellange termijn zou de koers van SHMU kunnen doen stijgen.

Sources


Article information

Author: Regina Khan

Last Updated: 1699453682

Views: 1119

Rating: 4.1 / 5 (40 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Regina Khan

Birthday: 1941-09-12

Address: 23414 Wayne Squares Suite 744, Richardstad, NJ 51488

Phone: +4213058038614078

Job: Surveyor

Hobby: Knitting, Kite Flying, Hiking, Yoga, Skydiving, Motorcycling, Cocktail Mixing

Introduction: My name is Regina Khan, I am a treasured, steadfast, cherished, unwavering, intrepid, enterprising, esteemed person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.