header banner
Default

Gündemdeki para birimi rekoru, son 24 saatte tarihi bir artışa ulaştı!


Immutable X (IMX) balina faaliyeti son 24 saatte rekor artış yaşayarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. 18 milyon dolarlık token’lar güvence altına alınırken, bu rekor hareketlilik kripto tarihindeki en önemli artış olarak kaydedildi.

Tarihe geçti

Immutable X blokzinciriyle ilişkili bir balina cüzdanı 18 milyon doların üzerinde IMX tokenı biriktirdi. Bu büyük alım, kripto para borsaları Kraken ve Coinbase’den balinanın cüzdan adresine yapılan büyük token transferleri gözlemlenerek takip edildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Şu anda piyasa değeri açısından 46. sırada yer alan Immutable X, 100 bin doların üzerinde değere sahip adreslerden benzeri görülmemiş düzeyde bir faaliyet yaşadı. Balina aktivitesindeki bu artış benzersiz olarak görülürken, IMX coin yüksek değerli işlemler ve varlıklar açısından token tarihindeki en önemli gün olarak tarihe geçti.

immutable x

Immutable X nedir?

IMX, Ethereum için gazsız ve anında işlem sağlamayı amaçlayan bir Katman-2 ölçeklendirme çözümü olmasıyla bilinir. NFT ticareti için ölçeklenebilir ve çevre dostu bir platform sunarak özellikle NFT’ler alanında çok önemlidir.

Öte yandan IMX coin 21 Eylül tarihinde yüzde 35’lik bir artış yaşadı ve yatırımcıların dikkatini çekti. Fiyattaki yükselişe, 24 saatlik küresel ticaret hacminde yüzde 22’nin üzerinde artış eşlik etti. Bu artış 556 milyon dolara ulaştı.

Upbit borsasında listelenen IMX/KRW paritesi, küresel aktivitenin yaklaşık yüzde 20’sini oluştururken, Binance‘in IMX-tether (IMX/USDT) çifti toplam hacme yüzde 7 katkıda bulundu.

Sources


Article information

Author: Joseph Herrera

Last Updated: 1699342442

Views: 499

Rating: 4.1 / 5 (100 voted)

Reviews: 98% of readers found this page helpful

Author information

Name: Joseph Herrera

Birthday: 1972-04-08

Address: 8551 Lee Forest Apt. 488, North Catherinefort, AL 35924

Phone: +4711399480353702

Job: Journalist

Hobby: Chess, Meditation, Beer Brewing, DIY Electronics, Cycling, Billiards, Tennis

Introduction: My name is Joseph Herrera, I am a dazzling, apt, accomplished, rare, accessible, receptive, welcoming person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.