header banner
Default

Bezoeker Tech ziet een toename van de verkoop - de walvissen in Flow en InQubeta duiken diep


In de snel evoluerende wereld van cryptogeld en gedecentraliseerde platforms worden veel projecten, zowel op technisch als op reputatiegebied, met uitdagingen geconfronteerd. Dit gebeurd voordat ze hun basis vinden en beginnen te bloeien. Friend.tech is een platform dat, ondanks kritiek, zijn kracht met stijgende omzetcijfers laat zien.

Tegelijkertijd houden grote investeerders of ‘walvissen’ hun vizier op twee top altcoins met een enorm potentieel: Flow en InQubeta ($QUBE).

InQubeta ($QUBE)

VIDEO: In Depth Options Flow Breakdown
Unusual Whales

De belofte van AI technologie is grenzeloos, waardoor er ook razendsnel innovaties opduiken. De drijvende kracht achter deze revolutie zijn de start-ups die voortdurend de grenzen verleggen op gebieden van machine learning tot geavanceerde robotica. Het blijft desondanks een uitdaging om in deze start-ups investeren, vooral voor degenen buiten de Silicon Valley zeepbel bevinden.

InQubeta verschijnt met een innovatieve oplossing op het crypto toneel. Want InQubeta biedt een platform voor fractionele investeringen in AI startups. Het gebruikt hiervoor QUBE tokens, om zo het investeringsproces te democratiseren. Voor veel investeerders gaat het immers niet alleen om winst, maar het gaat ook om het bevorderen van de vooruitgang op het gebied van AI. Om onze wereld zo op nieuwe manieren vorm te geven.

Het QUBE token is een gamechanger. Als deflatoire ERC20-munt is het met lucratieve eigenschappen ontworpen om crypto investeerders te verleiden. Het maakt gebruik van zowel ingebouwde belastingen in een zogenaamde burn wallet, als een speciale beloningspool. Zo kan het vasthouden en staken van QUBE aantrekkelijke beloningen opleveren.

De NFT marktplaats van InQubeta, die door QUBE mogelijk wordt gemaakt, stelt investeerders ook in staat naadloos in AI ondernemingen te investeren. Door het produceren en verhandelen van trending NFT’s zorgt dit platform voor een transparant, democratisch en efficiënt investeringsecosysteem.

Beleggers kunnen bovendien extra zekerheid vinden in de toewijding van InQubeta aan veiligheid en transparantie. Dat blijkt uit de succesvolle smart contract audit en KYC verificatie van Hacken door BlockAudit. De voortdurende voorverkoop onderstreept deze belofte nog extra, want er is al meer dan $ 3,4 miljoen opgehaald. De routekaart van InQubeta is net zo ambitieus met de plannen om een NFT marktplaats, de InQubeta swap en de InQubeta DAO te lanceren. Er ligt bovendien voor 2024 een cross chain uitbreiding in het verschiet. Wat QUBE ongetwijfeld een altcoin maakt om de komende maanden flink in de gaten te houden.

Ga naar de InQubeta voorverkoop om in het project te investeren.

Friend.tech stijgt ondanks kritiek

VIDEO: Using Unusual Whales to Track Unusual Options Flow
Unusual Whales

Friend.tech kreeg met kritiek op haar verdienmodel te maken. Want voor veel gedecentraliseerde platforms kan het genereren van inkomsten vaak een twistpunt worden, vooral als dit model onconventioneel of onhoudbaar lijkt.

In het geval van Friend.tech heeft dit verdienmodel echter niet alleen de kritiek doorstaan, maar gedijt het er ook goed door. Een belangrijke katalysator achter dit succes is de inzet van Sniper Bots. Deze bots, in totaal meer dan 450, hebben immers indrukwekkende winsten gegenereerd van meer dan $ 5,9 miljoen. Dit is goed voor een verbazingwekkende 34% van de totale omzet van Friend.tech. Dergelijke cijfers laten duidelijk de doeltreffendheid van de algoritmen van het platform zien. Waardoor het potentieel ervan onder de top DeFi projecten wordt versterkt.

Flow wordt een NFT en dApp krachtpatser

VIDEO: How To Find Options Flow Trades With Unusual Whales
US vs HERD

Flow heeft furore gemaakt als een op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd ecosysteem dat zich specifiek richt op interactieve ervaringen, gedecentraliseerde apps en op blockchain gerichte games. Het primaire doel van het Flow netwerk is het bieden van een schaalbare omgeving die bevorderlijk is voor snelle transacties zonder congestieproblemen.

Maar wat vooral uniek is aan Flow is de benadering van populaire NFT’s, waarbij ze als unieke verzamelobjecten worden behandeld, elk met verschillende waarden. Terwijl de NFT rage blijft domineren, zullen platforms zoals Flow, die een naadloze omgeving bieden voor het creëren en verhandelen ervan, onvermijdelijk in deze digitale revolutie vooroplopen.

Conclusie

VIDEO: Extreem zeldzaam: witte walvis
De Telegraaf

Hoewel de cryptowereld elke dag weer talloze nieuwe toetreders ziet, zijn ze niet allemaal klaar voor succes. Platformen als Friend.tech, Flow en InQubeta bieden echter unieke proposities waarmee ze zich zeker onderscheiden.

Terwijl Friend.tech blijk geeft van veerkracht en groei te midden van kritiek, en terwijl Flow haar eigen niche in de NFT ruimte verovert, staat InQubeta ook fier overeind en belichaamt het de veelbelovende convergentie van AI en blockchain. Deze platformen illustreren samen het veelzijdige potentieel en de groeimogelijkheden binnen het bredere crypto ecosysteem.

Voor meer informatie over InQubeta kunt je de InQubeta voorverkoop bezoeken of lid worden van de InQubeta communities.

Sources


Article information

Author: David Pena

Last Updated: 1697887922

Views: 694

Rating: 3.9 / 5 (37 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: David Pena

Birthday: 1998-05-21

Address: 91468 Garrett Square Apt. 508, East Staceyland, NE 25640

Phone: +3588509606312147

Job: Translator

Hobby: Snowboarding, Skiing, Bird Watching, Orienteering, Coin Collecting, Kite Flying, Survival Skills

Introduction: My name is David Pena, I am a treasured, Adventurous, apt, unreserved, radiant, resolute, frank person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.