header banner
Default

Crypto com, Hollanda tarafından onaylandı


Table of Contents
    Tam Boyutta Gör
    Hollanda Merkez Bankası’na kayıtlı kripto para borsalarına bir yenisi daha eklendi. Coinbase Europe, eToro ve Bitstamp gibi toplamda 36 işletmeden sonra Crypto.com da Hollanda’dan yeşil ışık alan şirket oldu.

    Hollanda Merkez Bankası’nın (De Nederlandsche Bank) Basın Sorumlusu Tobias Oudejans, verilen onay ile borsanın müşterlerine kripto para birimi cüzdanları sağlayabileceğini ve borsada fiat para birimini işleyebileceğini söyledi.  Oudejans, Hollanda merkezli kullanıcıların yasal olarak bir hizmete kaydolmasına izin verildiğini ancak tescili olmayan bir şirketin hizmetlerini Hollandalı kullanıcılara sunması veya reklamını yapması durumunda yasa dışı hareket etmiş olacağını söyledi.

    Kısa süre önce Binance, De Nederlandsche Bank’tan red almıştı ve bunun ardından kayıt olma çabalarından vazgeçtiğini açıklamıştı. Binance bu kararla birlikte ülkedeki faaliyetlerini durduracağını duyurdu.

    Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
    istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

    Sources


    Article information

    Author: Samantha Brown

    Last Updated: 1699997403

    Views: 1095

    Rating: 3.9 / 5 (89 voted)

    Reviews: 94% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Samantha Brown

    Birthday: 2004-12-23

    Address: USCGC Marquez, FPO AA 16197

    Phone: +4062784358465792

    Job: Article Writer

    Hobby: Ice Skating, Chess, Origami, Cocktail Mixing, Billiards, Playing Piano, Chocolate Making

    Introduction: My name is Samantha Brown, I am a apt, welcoming, venturesome, rich, vivid, accomplished, receptive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.