header banner
Default

Play-to-earn revolutionizes teweeg in NuggetRush, Axie Infinity, and Decentraland


  • NuggetRush (NUGX) is een Play-to-Earn (P2E)-game dat cryptocurrency en goudwinning combineert.
  • De recente scherpe daling van Axie Infinity (AXS), met een verlies van meer dan 97% ten opzichte van het hoogste punt ooit, heeft ervoor gezorgd dat alle beleggers in de rode cijfers staan.
  • SophiaVerse (SOPH) en Decentraland (MANA) werkten samen, waarbij Sophia the Robot het Decentraland AI Lab lanceerde binnen de metaverse.

NuggetRush (NUGX) is uitgegroeid tot een innovatieve Play-to-Earn (P2E) blockchain-game die cryptocurrency, goudwinning en ondersteuning voor echte mijnwerkers in verarmde regio’s met elkaar verweeft. Aan de andere kant lijkt Axie Infinity (AXS) klaar om te stijgen nadat het meer dan 97% van zijn waarde heeft verloren.

Toch beschikte Decentraland (MANA) over ontwikkeling op zijn netwerk en stond het bovenaan de lijst van NFT-projecten op basis van hun ontwikkelingsactiviteit. Kan NuggetRush blijven groeien om Axie Infinity en Decentraland in te halen? Laten we eens kijken.

NuggetRush integreert crypto- en goudwinning

VIDEO: Axie Infinity: The Play-to-Earn Revolution in Gaming, FULL EPISODE
Real Vision

NuggetRush (NUGX) is een P2E-game die cryptocurrency, goudwinning integreert en echte mijnwerkers helpt bij hun activiteiten. Wanneer gebruikers spelen, verdienen ze items die hen helpen in het spel. Bovendien is het een nieuwe top-ICO die het leven van mijnwerkers in onderontwikkelde landen probeert te verbeteren.

Dit nieuwe DeFi-project kent al enorm succes dankzij de vraag van investeerders. Met name het token van NuggetRush (NUGX) is ontworpen om deflatoire kenmerken te hebben, waardoor de vraag gedeeltelijk toeneemt. Het innovatieve gameplay-concept en de langetermijnvisie van het project krijgen enorme steun, waardoor de voorverkoopprestaties van NUGX een boost krijgen.

De snelle groei van een actieve community voor NuggetRush (NUGX) kan aan verschillende factoren worden toegeschreven. Ze omvatten gemeenschapsgestuurde ontwikkeling, innovatieve technologie en een visie waarmee gedecentraliseerde financiën (DeFi) , NFT en gaming liefhebbers waarde kunnen ontlenen aan het ‘ecosysteem van beloningen’ van NuggetRush (NUGX).

Bovendien lijkt de toekomst van NuggetRush (NUGX) veelbelovend, met een actieve routekaart die zijn positie als top meme coin garandeert. Aankomende evenementen omvatten de introductie van de marktplaats van NuggetRush en de implementatie van een NUGX-stakingmechanisme.

Momenteel bevindt de crypto-ICO van NuggetRush zich in fase 1 van de presale, met NUGX-tokens ter waarde van $0,010 per stuk. Analisten houden vol dat dit het beste moment is om te kopen, aangezien de waarde van NuggetRush (NUGX) in november zal stijgen en uiteindelijk de noteringsprijs van $0,020 zal bereiken, een winst van 100%.

Axie Infinity (AXS) herstelt terwijl houders een scherpe daling overleven

VIDEO: As Axie Infinity, The Sandbox, and Decentraland Continue to Slide, Investors Turn to Nugget Rush
Crypto World Daily

Het AXS-token van Axie Infinity lijkt op de rand van een aanzienlijk herstel te staan, aangezien de meeste houders momenteel verlies lijden na de scherpe daling van de cryptocurrency in 2023.

Volgens cryptohandelaar Ali kocht 98,67% van de Axie Infinity (AXS)-houders het token tegen hogere prijzen dan de handelswaarde op 24 oktober, wat erop wijst dat de verkoopdruk grotendeels is afgenomen.

De prijs van de Axie Infinity (AXS) heeft een dramatische daling ondergaan, van de piek van ruim $165,2 naar een recente handelsprijs van ongeveer $4,5, wat een duizelingwekkende daling van meer dan 97% betekent. Deze steile daling heeft de winsten van bijna alle beleggers weggevaagd, behalve degenen die Axie Infinity (AXS) op het laagste punt kochten.

Elders werden op 20 oktober 15,13 miljoen Axie Infinity (AXS) nieuwe tokens ter waarde van $64,44 miljoen ontgrendeld, volgens officiële gegevens gepubliceerd door token.unlocks.app. Omdat deze ontgrendeling 11,5% bedroeg van het aanbod van 141,31 miljoen AXS van Axie Infinity, verwachtten analisten dat de prijs van het token zou dalen.

Axie Infinity (AXS) bleef echter stabiel en is sindsdien sterk gestegen. Op 24 oktober handelde Axie Infinity (AXS) op $4,61. Analisten verwachten dat de AXS tegen eind 2023 zal stijgen naar $5,35, ondersteund door de toenemende vraag naar het token.

MANA prijsstijgingen door de netwerkactiviteiten van Decentraland

VIDEO: PLAY TO EARN FARMING GAME! PIXELS GAMEPLAY, SKYSMASH, AXIE HOMELAND
CAGYJAN

Op 9 oktober 2023 bevestigde SophiaVerse (SOPH) haar samenwerking met Decentraland (MANA). Sophia the Robot, een door AI aangedreven digitale Android van het SophiaVerse (SOPH)-platform, installeerde het Decentraland AI Lab en markeerde de inaugurele implementatie van een virtueel huis door een AI-cryptocurrency-project binnen een gevestigde metaverse.

Decentraland (MANA) is een pionier op dit gebied en loopt sinds 2017 voorop in de metaverse-ervaring. Elke SophiaVerse (SOPH) AI Lab-bezoeker binnen Decentraland’s (MANA) metaverse kan deelnemen aan een uitgebreide promotiecampagne om het nieuwe partnerschap te markeren.

Er worden speciale in-game virtuele items toegekend aan spelers die minimaal 1.000 SOPH in wearables investeren, wat overeenkomt met $101,20.

Elders kon Decentraland [MANA] zich beroemen op ontwikkeling op zijn netwerk, omdat het qua ontwikkelingsactiviteit bovenaan de lijst van NFT-projecten stond. Een hoge netwerkontwikkelingsactiviteit wordt als bullish beschouwd, maar Decentraland (MANA) reageerde traag. Niettemin stijgt Decentraland (MANA) samen met de rest van de cryptomarkt.

Op 24 oktober handelde MANA op $0,3471. Analisten verwachten dat MANA tegen eind 2023 zal stijgen naar $0,4515, ondersteund door netwerkontwikkelingen.

Voor meer informatie over NuggetRush en deelname aan de lopende presale van NUGX, bezoek de NuggetRush presale website.

Sources


Article information

Author: Richard Mcdowell

Last Updated: 1699126804

Views: 1013

Rating: 4.6 / 5 (35 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Richard Mcdowell

Birthday: 1914-06-26

Address: 8107 Steve Falls Apt. 234, Russellland, VA 84542

Phone: +3674653943657777

Job: Article Writer

Hobby: Animation, Skiing, Wildlife Photography, Geocaching, Snowboarding, Cycling, Camping

Introduction: My name is Richard Mcdowell, I am a unguarded, accomplished, unwavering, unyielding, variegated, capable, venturesome person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.