header banner
Default

Vikings seizoen 7 wordt niet uitgezonden; in plaats daarvan wordt er een vervolgserie uitgezonden


Bitterzoet nieuws voor liefhebbers van de populaire serie Vikings. Na de komst van deel 2 van seizoen 6 is het namelijk in feite gedaan met de serie. Toch is er ook een lichtpuntje, want er is een spin-off genaamd Valhalla op komst. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van Vikings seizoen 7 op Netflix en Amazon Prime Video?

    Waar gaat het verhaal van Vikings over?

    Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, Koning van de Vikingstam, zijn broeders en zijn familie. In het eerste deel van dit laatste seizoen keerde Bjorn terug als overwinnaar en held voor de mensen die jaren onder het tirannieke bewind van Ivar leefden. Het laatste deel begint met Ubbe in IJsland die de waarheid over Kjetill leert en een moeilijke beslissing moet nemen. En in Noorwegen heeft de strijd tegen de Rus ernstige gevolgen gehad.

    Titel: Vikings
    Soort: Serie
    Jaar: 2013
    Seizoenen: 6 seizoenen
    Categorie: Actie, Avontuur, Drama
    Makers: Michael Hirst
    Cast: Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Alexander Ludwig
    IMDb: 8.5 uit 388,714 stemmen
    Trailer: Bekijk op YouTube
    Kijken: Bekijk hier op Netflix
    Bestel: Bekijk op Bol.com

    Komt er een seizoen 7 van Vikings op Netflix of Amazon Prime Video?

    Helaas is de hitserie Vikings gecanceld na 6 seizoenen. Showrunner Michael Hirst liet dit in 2019 al weten aan Variety: “Ik heb altijd geweten waar ik met de show naartoe wilde en min of meer waar hij zou eindigen als ik de kans kreeg. Wat ik probeerde te doen was het verhaal van Ragnar Lothbrok en zijn zonen te schrijven. Na zes seizoenen en 89 afleveringen had ik het gevoel dat ik dat – eindelijk – had gedaan. We stopten de opnames van de laatste aflevering in november vorig jaar en ik had het gevoel dat ik alles had gezegd wat ik moest zeggen over Ragnar en zijn zonen. Ik heb mijn verhaal verteld.”

    1. Komt er een seizoen 7 van de serie Vikings?

      Helaas komt er geen zevende seizoen van Vikings. De serie is tot een einde gekomen.

    2. Komt er een spin-off van Vikings?

      Helaas is er geen zevende seizoen van de serie Vikings op komst, maar er is wel een spin-off genaamd Valhalla in de maak. Meer hierover vind je op de pagina over Valhalla seizoen 1 op Netflix.

    3. Waar kun je Vikings online kijken?

      Op Netflix zijn seizoen 1 tot en met seizoen 5 te bekijken en is nog niet bekend wanneer seizoen 6 zal verschijnen. In tegenstelling tot andere (onjuiste) berichtgeving, zal Vikings voorlopig niet op Amazon Prime Video in België te zien zijn.

    → Alle huidige en nieuwe seizoenen van Vikings vind je hier 🍿

    Wat is de spin-off serie Valhalla?

    Er komt een spin-off serie van het verhaal van Vikings, waar we helaas momenteel nog weinig van weten. Het enige wat bekend is, is dat het zal gaan om een Netflix Original-serie, wat waarschijnlijk de reden is dat de streamingdienst recentelijk de rechten van Vikings aangekocht heeft. Verder is bekend dat de serie rond eind 2021 op Netflix zal verschijnen. Alles wat we over de gloednieuwe serie weten vind je op de pagina Valhalla seizoen 1 op Netflix.

    Sources


    Article information

    Author: Kathryn Hood

    Last Updated: 1702263842

    Views: 1112

    Rating: 4.2 / 5 (111 voted)

    Reviews: 96% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Kathryn Hood

    Birthday: 1963-08-02

    Address: 76589 Matthew Roads Apt. 819, Lindaburgh, WY 28377

    Phone: +3549874031460179

    Job: Astronomer

    Hobby: Cycling, Cocktail Mixing, Hiking, Golf, Coin Collecting, Motorcycling, Amateur Radio

    Introduction: My name is Kathryn Hood, I am a clever, proficient, tenacious, rich, unswerving, skilled, unguarded person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.